Monday, September 17, 2012

Diablo 3 Analyse: Hoe besparen u de risiconemers

Borstel apparatuur! Waarom ben ik niet poetsen Hulp apparatuur?
Allereerst wil ik dat iedereen de potentiële problemen geplaagd vele avonturiers delen. Waarom zijn we een borstel winkel honderden onderdelen van de uitrusting per dag.
Ja, ik denk dat veel metgezellen zijn dus op een dag honderden stuks of meer winkelen, zijn we nu een bezoek aan de veiling huis, beschreven als oogverblindende planken ontleding in vergelijking met hun uit het ritme.
Diablo 3 de de borstel apparatuur spel (in ieder geval de inhoud tot nu toe), niet de borstel een goede apparatuur direct het enthousiasme van de meerderheid van de risiconemers die graag verzamelaars van invloed zijn Vader zei: "pijnlijk ook, de oogst is te klein." hoe dat te doen? Het verbeteren van de burst rate! "Dit is waar, onze eerste reactie op de burst rate zijn we niet meer dan de beste tot nu toe te verbeteren. In feite, vanaf de opening dienen om nu, elke versie van Blizzard burst rate, het verbeteren van de vallende kwaliteit, ben jij dat? Echter, om te verbeteren valt echt meer nodig hebben?
Het antwoord is nee, want de beste maatregel is niet de standaard attribuutwaarden, als de standaard goud of echt geld. Verbeter de hele moeilijkheid lv63 druppel kans om te verbeteren low-level wapens willekeurig attribuut bereik, verhoogt u de drop rate en de kwaliteit, vragen we dat Blizzard het wel verkeerde resultaten gaf. Ik herinner me nog toen ik net uit het klooster, gevechten op het vasteland, een 1000 aanval geperforeerde wapens te zijn tientallen miljoenen van goud, en een Master avontuur met mijn gezeur alsof verbeteren burst rate, goede apparatuur te hard uit "En ik antwoordde:" nu 800 winkels de verkoop van 1000 te verkopen voor geld om de burst rate te verbeteren, is slechts 1000 winkel 1200 verkopen voor geld niets, er is geen verschil "en nu zijn verlangen en mijn mening is een realiteit, duizenden aanval geperforeerde ? Geen andere woning? Winkel verkopen! Ervaren vrienden van die jaren kan herinneren is dat het geval.
In feite, we doen veel van de best uitgeruste, zeer, zeer de beste apparatuur, maar vandaag hebben we niet aangeraakt, omdat ze "waardeloos". Hogere burst rate kan ons niet redden, integendeel, hogere burst rate, we borstel uit van de dingen en de productie in Azië zal alleen nog kleiner, rechts, je hoorde me, hoe hoger burst rate te maken je iets "wordt meer verrot."
Alle apparatuur voor tien duizendste van de beste beschouwd, dan is uw kans om te winnen heeft niets te maken met de burst rate of drop kwaliteit die tienduizendste van geluk maar net de enige manier om te gaan.
Diablo 3 officieel modifier
We hebben allemaal D2 missen, D3 ook zoals online games, niet de soort van plezier.
Waar is, hebben we niet meer dan tien jaar geleden, toen gelukkig.
Gespeeld D2, Titan Troon Dungeon Siege of andere classic mode RPG mensen, zou moeten weten een ding genaamd modifier, het is 's werelds mooiste en kwade magie, het kan je alles geven wat je wilt, maar, gebruikt worden, moeten volledig van bewust dat het zal jullie allemaal nemen.
Voor verschillende psychologische, met raster-stemming om de modifier te openen, dezelfde is als de kracht van God, en direct veegde alles in het spel na de ontdekking, heeft het einde van deze wedstrijd voor ons bereikt, en ik heb ook Kane herinneren met sympathiek ogen keek me aan en zei: "Wat heb je, en wat deed het, kunt u naar Waarom?"
In feite, voor nu, we doen het ook in de essentie.
Voordat we de apparatuur, niet ons beroep, zolang het niet onze genre, zolang het eigendom beter dan het dragen van een goed, basiskennis voor de rol niet zal brengen boost (als D2 handelsvolume nu dan, zeg kleine niet meer dan dat het niet meer los van geen oorlog het netwerk van een zuivere LAN-games). Er is niets meer nostalgisch dan je wilt een uitkijkpost van geweld, maar ijverig twee maanden last met lege handen te poetsen.
Nu 's werelds veilinghuis dit monster machine, al het bovenstaande raken we deze "nutteloze" apparatuur van plastic middelen om de rol van geld te verbeteren. Stel dat we nu de rol van de groeisnelheid is 100 keer voor, ik denk niet dat overdreven. De groei van deze rol, is alleen de inrichting te wijzigen om de snelheid te bereiken.
We de open veilinghuizen wijzigen extase tot een nooit eindigende wedstrijd gek lopen, dus we zijn niet gelukkig.
Ik heb een paar vrienden die slecht uitgerust, 3 personen ging naar de A3 een elite willen naar te kijken voor uren, 700 en wit 600 klap rug van de handen, speren slaan, mijn eerste reactie is om mee te voelen met hen, maar toen pakte hij zet een dolk, opgetogen, en vond ik mezelf mededogen.
Op een dag heb van mijn jacht Majin metgezel zei: "He, waarom niet we gaan naar Amerika, vanaf het begin, ga dan naar de Exchange, net zo zeker elke dag op allerlei verrassingen." Hij nam een ​​zware klopte exorcisme kruisboog mijn kale "het eten van je daar."
Wereld veilinghuis voor ons is het een mijlpaal gave en een vloek. Het om de groei van onze rol te versnellen als een krijger, ook versneld zijn roem ondergang. Maar in ieder geval, in vergelijking met D2 termen het grootste verschil, deze extra box Aberdeen, voor ons, is nog steeds een keuze, je moet om het te openen, kunt u het bewustzijn. Als je zei, heeft deze geen keus, dan is het risico-takers, jezelf afvragen waarom.
Grote Sprong Voorwaarts
Het begin scoorde het vagevuur kan worden omschreven als zeer moeilijk, en later een eerste herziening, het vagevuur moeilijkheid wordt aanvaardbaar. In het geval van een matig gebruik veilinghuis in plaats van zijn gekke rijden kunnen we genieten van het spel. Of het nu moeilijk glad of vallen de vaardigheden aan te passen, in het algemeen, hebben we meer trucs te hebben, maar het is nog steeds niet bevredigend is, maar zichtbaar Blizzard nog steeds geklungel.
Master slang sneeuw Oostenrijkse bommen ijs wind keizerlijke wet, de toverdokter beer zure regen burst hond geduwd, monnik slaat gevallen van gas gevallen, meerdere power ball trap cluster jacht magie, zwaard en schild van de barbaren Parkour Feifu jump cut. Talrijke metgezellen om onze ervaringen te delen, kun je zeggen dat ik denk dat de visie van ongekende open. De eigen denk dat dit de essentie van het spel, gebruiken we de hersenen in het spelen van games in plaats van alleen de hand. Elke keer als ik zie de twee Manzi klappen pub debat vaardigheden laatste keer dat ik fel voelen.
Wat kunt u besparen, mijn Diablo 3
Server sombere buddy list, wacht tien jaar hebben we getuige geweest van een Diablo 3 komen en gaan te barsten van de open dienst, maar het heeft vele andere plaatsen waar we niet tevreden zijn, zich houden aan nu, voelen we ons hopen. Ik denk dat mensen het gevoel over vele van die tijd, en ik hou van om te haten. Vaak nemen hem en voorganger altijd teleurgesteld dan misschien verkeerd vanwege de manier waarop we er naar kijken, misschien is het omdat de tijden zijn verschillende spellen worden gespeeld en de eerste is niet hetzelfde.
In feite zijn er veel mensen op verschillende manieren, en we genieten van het spel.
Een vriend zei dat dit voort te zetten, is dit spel het leven zorgwekkend. Ik zei, het moet ook de eb en vloed van de reïncarnatie, maar een ding is zeker, het zal niet de dood, het zal zijn als World of Warcraft ervaring briljante, tot een einde gekomen.
Dit spel is als een wapen van aanval, en houd hem in je handen, het is op het einde is het beste, of de winkel verkopen van goederen, in feite, u beslist.